Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over PodoCare in Oss

Met gezonde voeten' staat´u lekkerder in uw vel. Ik ben Véronique Ramakers, gediplomeerd Pedicure in de Zorg en Registerpodoloog. Ik werk dagelijks aan het behouden van gezonde voeten in mijn praktijk.

Zijn uw voeten u dagelijks tot een last, dan is een bezoekje aan PodoCare zeer zeker aan te raden.
U kunt langskomen zowel voor een pedicure behandeling alsmede een consult voor steunzolen.

Wat kan ik?

Ik kan u helpen als het gaat om de verzorging van nagels en de nagelomgeving.

Verder kan overtollig eelt, wratten maar ook verschillende soorten likdoorns worden verwijderd.Ik behandel ook kloven aan uw voeten. Daarnaast wordt voorlichting gegeven over standafwijkingen van de voet en schoenadvies gegeven passend bij uw voeten. Specialistische behandelingen van de diabetes of reumatische voet worden zeer grondig uitgevoerd waarbij zo nodig contact kan worden opgenomen met behandelend arts of podotherapeut.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren