Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Online reservering bij PodoCare

U kunt ook online via de website een reservering maken door de volgende stappen te volgen:

Als podocare een afspraak met een client heeft gemaakt tijdens een behandeling krijgt die voorrang in het afspraken systeem.

 1. Kies de behandeling welke u wilt
 2. Klik op de datum welke u uitkomt
 3. Kies de tijd waarop u kunt komen en reserveer de afspraak. Als er geen tijd aangegeven staat, betekent dit dat PodoCare volgeboekt staat.
 4. U krijgt na het reserveren een bevestiging van de afspraak.
 5. De dag voor de behandeling ontvangt u per email een herinnering van de gemaakte afspraak. Heeft u die niet gekregen dan is er iets fout gegaan met het inplannen. Begin dan opnieuw of bel rechtstreeks met PodoCare. Als de gekozen datum/ tijd niet beschikbaar is krijgt u van PodoCare een bericht toegestuurd met het verzoek een vervangende datum/tijd te kiezen.
 6. Lees vóór het maken van een reservering onze Algemene Voorwaarden door.

Afspraak inplannen in de online agenda gaat als volg:

 • Eerst de gewenste behandeling kiezen.
 • Kies de behandelvorm bijv: pedicure
 • Vervolgens de gewenst behandeling bijvoorbeeld pedicure behandeling overdag of diabetisch behandeling (cosmetisch behandeling niet inboeken als u via de podotherapeut komt) of ander behandeling
 • Tijd kiezen
 • Opslaan

Afspraak maken? Bel naar 0412853802 of app naar 0648956389.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren